Aannemers & Architecten

Zit u met Prefab ontwerp vraagstukken? Heeft u moeite om het juiste budget te bepalen voor de Prefab onderdelen van uw gebouw? Hermes Prefab Consultancy biedt uitkomst.

Jarenlange ervaring als planvoorbereider en technisch commercieel adviseur waarbij intensief overleg met ontwerpende partijen en opdrachtgevers de basis vormde voor creatieve Prefab oplossingen zorgen ervoor dat Hermes Prefab Consultancy uw Prefab specialist in de ontwerp- en bouwvoorbereidingsfase is.

Wilt u zich als projectontwikkelaar, aannemer of architect nog niet binden aan een Prefab Producent maar heeft uw wel behoefte aan ondersteuning op het gebied van o.a.:

  • Prefab ontwerp en detaillering
  • Prijs- en budgetvorming Prefab onderdelen
  • Productie techniek
  • Prijsspiegels

dan is Hermes Prefab Consultancy de partij voor u!

RWS 03

Hermes Prefab Consultancy verzorgt onafhankelijk advies over het totale Prefab Beton pakket. Het omzetten van traditionele casco’s naar Prefab Beton, traditionele gevels naar Prefab Metselwerk. Advies op het gebied van detaillering. Hulp bij het schrijven van de bestekshoofdstukken op het gebied van prefab beton. Kleurbeton en oppervlakte behandeling. Productietechnieken. Krijgt u wel aangeboden wat u heeft gevraagd?

Hermes Prefab Consultancy helpt u op uw zoektocht naar de juiste Prefab oplossing voor uw project!

Voor referentieprojecten verwijzen wij u graag naar onze portfoliopagina. Denkt u dat Hermes Prefab Consultancy u kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.